O NAMA

Lider u regionu na tržištu bežičnih komunikacija i informacionih tehnologija

O NAMA

Lider u regionu na tržištu bežičnih komunikacija i informacionih tehnologija

Panos inženjering d.o.o je lider na tržištu u oblasti bežičnih komunikacija i informacionih tehnologija na teritoriji Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Sa preko 30 godina iskustva i uspešne poslovne saradnje, Panos inženjering je danas zastupnik renomiranih svetskih proizvođača telekomunikacione opreme.


Svojim dugogodišnjim iskustvom, znanjem i stručnim kadrom, Panos inženjering nudi i usluge inženjeringa, servisiranja i testiranja merne opreme. Pružamo brzu i pouzdanu tehničku podršku korisnicima i vršimo usluge integracija, verifikacija i optimizacija sajtova mobilne telefonije.Svoju budućnost temeljimo na pouzdanom partnerskom odnosu sa svim svojim klijentima, potpunom međusobnom poverenju i dugoj i uspešnoj međusobnoj saradnji. Kao savremeno i ozbiljno preduzeće koje ide u korak sa najnovijim tehnologijama u oblasti telekomunikacija, Panos inženjering svojim znanjem i iskustvom može da odgovori i najzahtevnijim potrebama tržišta. Jedan od glavnih ciljeva Panos inženjeringa jeste stalno unapređenje kvaliteta, proizvoda i usluga.


 
Pouzdan partner

Kvalitet usluga i konkurentnost preduzeća Panos inženjering, ogleda se u dugačkom spisku zadovoljnih poslovnih partnera: