IoT rešenja

IoT rešenja

RFID rešenja u logistici

Poslednjih godina IoT, odnosno koncept povezivanja stvari u okviru internet mreže, sve više dobija na značaju tako što olakšava i ubrzava mnoge procese u poslovanju. Zamenom bar kod tehnologije sa RFID rešenjima omogućava se značajno ubrzanje procesa, kao i preciznije praćenje protoka robe.

Naše usluge:

Panos inženjering nudi kompletna rešenja u praćenja robe ili inventara, gde kompletna rešenja podrazumevaju hardverske i softverske komponente.

Svaki problem u ovoj oblasti je specifičan i samim tim svako rešenje zahteva prilagođavanje potrebama problema. Kako bismo došli do optimalnog rešenja za naše klijente, pre početka izrade projekta, vršimo temeljnu analizu i zajedno sa klijentom dolazimo do definicije problema koji rešavamo. Zatim u dogovoru sa klijentom razmatramo mogućnosti i pripremamo optimalno rešenje.

Neke od oblasti u kojima imamo iskustva su:

  • Praćenje inventara preduzeća
  • Praćenje robe u magacinskom poslovanju
  • Praćenje ulaza/izlaza u garaži

RFID rešenja za popis inventara

Jedan od naših proizvoda jeste rešenje za praćenje inventara u kompaniji, odnosno aplikacija koja omogućava lakše i efikasnije vršenje popisa inventara. Naše rešenje je zasnovano na korišćenju RFID tagova umesto bar- koda, što omogućava da se popis izvrši u značajno kraćem vremenu. Osim ubrzavanja samog procesa popisa, naše rešenje povećava preciznost popisa i dozvoljava jednostavnu analizu prikupljenih podataka.